In Actualitat, Bèlgica, Notícies, Països, Societat

Un home ha mort dues persones i n’ha ferit diverses en un atemptat a Brussel·les, aquest vespre. L’assaltant, amb un fusell tipus Kalashnikov ha obert foc a ple carrer, a tocar de la plaça Sainctelette. Segons apunta  Sudinfo, fonts policials han confirmat que totes dues víctimes són de nacionalitat sueca. Al mateix moment de l’atemptat s’està jugant un partit de futbol entre Bèlgica i Suècia. L’atacant, vestit amb un cas i una armilla reflectora taronja, hauria fugit en ciclomotor.

Segons han apuntat diversos mitjans, l’autor hauria explicat que és membre d’Estat Islàmic.

La reacció del govern

El primer ministre belga, la ministra de l’Interior i el ministre de Justícia s’han reunit al Centre de crisi, on estan seguint la darrera hora de l’incident. També hi ha arribat l’alcalde de Brussel·les, Philippe Close.

A hores d’ara, la investigació segueix oberta.

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search