In Indonèsia, Internacional, Societat

Panya Khamrab, un home de 34 anys, entra i mata deliberadament en una escola tailandesa. Els fets han tingut lloc aquest 6 d’octubre a la guarderia de Nong Bua Lamphu (Tailàndia), armat amb una pistola de 9mm, una escopeta i un ganivet, i ha deixat un total de 36 morts, dels quals 24 nens, i 10 ferits.

Primer, va matar amb la pistola a un pare i un fill a fora la guarderia. Dintre va disparar als sis membres del personal que hi havia en aquell moment, tres dels quals van morir a l’acte, i va entrar al lloc on es trobaven els nens i els va assassinar amb el ganivet.

Finalment, va marxar amb una furgoneta blanca, amb la qual havia arribat, i pel camí va assassinar a 7 vianants més amb l’escopeta. En arribar a casa seva, va cremar la furgoneta i va assassinar a la seva actual parella i al seu fill, i es va acabar suïcidant. Una de les hipòtesis és que el fill de la seva actual parella estava sofrint assetjament a la guarderia.

Molts dels ferits van ser traslladats als hospitals propers i la policia va demanar sang als habitants de la ciutat, que van respondre ràpidament. Per la seva part, la casa reial ha pagat els enterraments de tots els assassinats i s’ha compromès a pagar el tractament a totes les víctimes i familiars d’aquestes. 

Sense antecedents, però amb una vida amb complicacions

Panya Khamrab era graduat en dret i expolicia tant a Bangkok com en la seva localitat natal, on va perpetrar l’atac, Nong Bua Lamphu. Segons la seva mare, quan va tornar al poble a servir com a policia va recaure en les drogues i, a principis d’aquest any, va ser apartat del cos policial. 

Tenia un problema amb les drogues des de l’institut, on patí assetjament escolar, i estava essent tractat per un problema mental.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search