In Actualitat, Esports, Notícies, Suïssa

Roger Federer penja la raqueta. El tennista, de 41 anys, així ho acaba d’anunciar a través de les seves xarxes socials. Guanyador de 20 Grand Slams, 6 Màsters i un or olímpic en dobles, i amb 310 setmanes al número 1 del rànquing ATP, el suís disputarà la setmana que ve el seu últim torneig, la Laver Cup de Londres.

 

Assegura que ha estat un camí “meravellós” però que les lesions que ha patit darrerament l’han portat a parar.

“Com molts de vosaltres sabeu, els últims tres anys m’han portat reptes en forma de lesions i cirurgies. Vaig treballar dur per tornar a la plena forma competitiva. Però també conec les capacitats i els límits del meu cos, i el teu missatge per a mi últimament ha estat important. Tinc 41 anys”  Roger Federer, tennista

 

Una carrera de somni

Federer no ha pogut tornar a jugar des de la seva elminació als quarts de final de Wimbledon del 2021. Una competició que ha guanyat en 8 ocasions. Per a molts, és el millor tennista de tots els temps, bo i que Rafel Nadal (amb 22 títols més) i Nvak Djokovic (amb 21), l’han superat en títols majors. En el còmput total, només el supera Jimmy Connors amb 109 (Federer en té 103).

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search