In Actualitat, Notícies, Regne Unit, Societat

De reunir-se amb Churchill just acabada la Segona Guerra Mundial a viure el Brexit. Elisabet II ha estat els ulls i el fil conductor de tota una generació. Per a la majoria de la població dels cinc continents, no hi ha món sense The Queen.

El fet és que, des d’ara, God ja no salva la reina, sinó el rei. Des d’ara, Carles III.

La reina que no estava destinada a ser-ho

Elisabet es va convertir en la presumpta hereva al tron l’any 1936. En aquell moment no la van designar hereva natural, perquè existia la possibilitat que el rei i la seva dona tingués un fill home. Però, el rei Jordi VI va morir per càncer de pulmó i el 6 de gener de 1952 Isabel es va convertir en reina.

Al llarg dels set segles de regnat, la reina va acumular diversos rècords. Ha estat la sisena dona a pujar al tron britànic; la monarca que més temps ha regnat; i la primera a rebre fins a 15 primers ministres.

La defunció d’Elisabet II ha estat notícia a tot el món i diversos mitjans, entitats i personalitats han donat el seu condol mitjançant les seves xarxes socials.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search