In Amèrica del Nord, Estats Units

La ciutat d’Atlanta es quedarà, aquest 2022, sense el Music Midtown. Aquest festival de música, que s’havia de dur a terme el 17 i 18 de setembre al Pidemont Park, no obrirà les seves portes. El motiu, res a veure amb la pandèmia. Es tracta de la prohibició d’armes dins del recinte.

Aquest dilluns, el festival i el promotor, Live Nation, van anunciar que es cancel·lava sense ampliar-ne la informació.

Més endavant però s’ha conegut que els organitzadors havien prohibit l’entrada d’armes als concerts a petició dels artistes que hi anaven a actuar. Un fet que contradiu la legislació estatal, que sí permet portar armes en espais públics. Prohibir una situació legal a l’estat de Geòrgia hauria estat, doncs, el motiu de la clausura.

El Music Midtown tenia la previsió d’uns 50.000 assistents, i de noms com My Chemical Romance, Fall Out Boy o Jack White.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search