In Actualitat, Alemanya, França, Itàlia, Notícies, Política, Ucraïna

En un acte conjunt i de demostració d’unitat, els líders de tres potències europees han viatjat aquest matí cap a Kíiv per reunir-se amb el seu homònim, Volódimir Zelenski. El president de França, Enmanuel Macron, el canceller alemany, Olaf Scholz, i el primer ministre d’Itàlia, Mario Draghi, ja són a terres ucraïneses.

Hi han arribat en tren, amb vagons separats, en una imatge que ha fet la volta al món i que mostra el moment que s’han reunit en el vagó de Macron.

Les autoritats ucraïneses han vetllat per la seguretat dels combois, des de la seva sortida -en una zona de mercaderies d’una estació polonesa- fins a l’arribada a la capital. Segons mitjans italians, 300 membres de l’exèrcit han escoltat l’arribada dels líders a l’estació de Kíiv.

Ara, a Ucraïna, a més a més del cap del govern també hi trobaran el president de Romania, Klaus Iohannis. Justament, aquest dimecres Macron ha estat a Romania per fer referència a la guerra, com a cap de les Forces Armades del seu país.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search