In Actualitat, Notícies, Política, Regne Unit

El Primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, ha demanat perdó a la Cambra dels Comuns pel cas del Partygate i declara que va pagar la multa immediatament. Aquest dijous, el Parlament britànic votarà l’obertura d’una nova investigació per concloure si Johnson va mentir en els seus testimonis sobre les festes que van transgredir les regles de la Covid a Downing Street

El líder laborista Keir Starmer va atacar al primer ministre dient que “Si tingués una mica de respecte a les regles i als patiments dels britànics, no li quedaria més remei que dimitir”.

D’altra banda, els seguidors de Boris Johnson es mostren disposats a ometre les amenaces d’una possible moció de censura, però l’ambient continuarà candent fins a tenir els resultats de les eleccions locals del 5 maig. 

Johnson aparentment ha sanat la seva imatge gràcies al seu paper durant la guerra d’Ucraïna, tot i això, el 52% dels britànics opina que hauria de dimitir. El diari ‘The Times’, afirma que Johnson va poder ser l’organitzador de la festa de comiat com a cap de Comunicació de Lee Cain el novembre del 2020 i al mig segon confinament. Una afirmació que Downing Street va negar dimarts passat.

Recent Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search