In Actualitat, Cultura, França

Avui, 15 de març, arqueòlegs han descobert un antic sarcòfag de plom a sota la catedral de Notre-Dame. Les obres d’excavació a l’interior de la catedral es van encarregar com a mesura de precaució abans d’iniciar la reconstrucció de l’edifici que data el segle XII, després del fatal incendi del 2019. Obres que la ministra de cultura francesa, Roselyne Bachelot, ha afirmat que s’allargaran fins al 25 de març.

El jaciment d’excavació està situat sota una capa pedregosa que es remunta al segle XIV, segons el Ministeri de Cultura. Els arqueòlegs creuen que la troballa probablement pertanyia a un alt dignatari del segle XIV.

“Vam poder enviar una petita càmera a l’interior que mostrava trossos de tela, matèria orgànica com ara cabells i restes vegetals”, va dir Christophe Besnier, de l’Institut Arqueològic Nacional de França.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search