In Actualitat, Bielorússia, Notícies, Política, Rússia, Societat, Ucraïna

El president rus, Vladimir Putin, obre la porta a la negociació amb el govern d’Ucraïna. El líder del Kremlin ofereix una taula de conversa a la capital de Bielorrúsia, Minsk, però sota les condicions que ell imposi.

El portaveu del Kremlin, Dimitri Peskov, ha assegurat que Putin enviarà una delegació si el govern d’Ucraïna ho accepta. Mentrestant, les tropes del país resisteixen a l’embastida russa, que són a 3km del Parlament, a Kíev.

 

Zelenski critica Putin

El líder d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, critica el govern rus i a Putin. L’acusa de prendre per blanc zones civils (el primer dia es va saldar amb 137 morts). Per la seva part, Peskov ha criticat els ciutadans russos que s’han manifestat en contra la guerra, ja que, segons ell, “no tenien dret a protestar, no van seguir els procediments adequats”.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search