In Actualitat, Notícies, Països Baixos, Política

Deu mesos, els Països Baixos tornen a tenir govern. El quart de coalició dirigit per Mark Rutte, qui ara fa un any va haver de dimitir i convocar noves eleccions. Després de converses que s’han perllongat en el temps, l’escrutini del 17 de març ha donat els seus fruits.

Aquest govern destaca per tenir el nombre més elevat de dones abans registrat al país. Dels 29 ministes i secretaris d’estat, 14 són dones (20 són ministres, amb un 50% per cada gènere). D’entre elles, destaca la ministra de Finances, Sigrid Kaag.

Reptes sobre la taula

El nou govern manté la coalició de quatre partits que van començar a liderar el país el 2017. Un dels objectius és lluitar per una energia renovable

Un dels reptes principals és, ara, mantenir o no el confinament. Una decisió que es prendrà aquest divendres.  Porta en vigor des del 19 de desembre.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search