In Actualitat, Notícies, Política, Regne Unit

Droga al Palau de Westminster. Aquesta és la notícia que ha destapat el diari The Sunday Times aquest diumenge. Un escàndol en tota regla, després que als lavabos de la seu de les Cambres dels Comuns i dels Lords s’hagin analitzat i trobat trestes de cocaïna en 11 dels 12 lavabos repartits en tot l’edifici.

Uns lavabos on només hi tenen accés diputats, periodistes i administratius. I és que per entrar-hi cal un passi parlamentari. Els lavabos també s’inclouen els mixtos, que es troben a la zona de premsa, i els més propers al despatx del primer ministre, Boris Johnson. Aquesta informació ha aixecat –com no podia ser d’una altra manera- molta polèmica, i el president de la Cambra dels Comuns, sir Lindslay Hoyle, ha assegurat que demanarà a la policia que analitzi les traces de cocaïna, Tot plegat per mirar d’esbrinar qui hi ha al darrere de l’assumpte.

Hoyle ha explicat a la BBC que la notícia li ha generat molta “preocupació” i ha deixat caure que es planteja entrar gossos ensinistrats al Parlament, perquè rastregin totes les restes tan de cocaïna com de cànnabis.

Segons el mitjà britànic, moltes fonts asseguren que és cert i conegut que un grup de diputats consumeixen cocaïna ocasionalment. Des de parlamentaris novells a alts càrrecs i funcionaris.

Just aquesta setmana, Johnson ha de comparèixer el nou pla nacional per combatre el consum de drogues entre els britànics.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search