In Notícies, Política, Romania

Representants de gairebé tots els partits parlamentaris vam ser partícips dilluns a les consultes amb el president Klaus Iohannis, que finalment va nomenar l’exministre de Defensa i general de reserva, Nicolae Ciucă, com a proper primer ministre de Romania. 

El PNL i el PSD van acordar dividir els propers tres anys amb dos presidents de cada partit. El primer serà Ciucă, i el segon segurament el líder del PSD, Marcel Ciolacu.

Ciucă diu que ha treballat per elaborar un programa de govern i formar una coalició sòlida al Parlament que garanteixi l’estabilitat del país. “Els ciutadans romanesos esperen estabilitat i que puguem resoldre els efectes produïts per la pandèmia COVID-19 i la crisi energètica”, va dir Ciucă.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search