In Actualitat, Notícies, Països Baixos, Societat

Diverses persones van resultar ferides per trets de la policia aquest divendres a Rotterdam (Països Baixos), després que grups de manifestants contra les restriccions per la covid-19 cremessin una patrulla i llancessin pedres.

L’alcalde de la ciutat, Ahméd Aboutaleb, va assegurar a periodistes que “la policia va considerar necessari treure les armes per defensar-se”. A més, desenes de persones van ser detingudes i set van resultar ferides, incloent-hi policies, durant la protesta nocturna, que va esclatar en rebuig als plans del govern de limitar l’accés de persones sense vacunar a alguns llocs.

Mitjans neerlandesos van explicar que centenars de manifestants van llançar pedres als agents i van cremar diverses motos elèctriques.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search