In Actualitat, Coronavirus, Notícies, Països Baixos, Societat, Temes d'actualitat

El Govern holandès vol eliminar l’accés a espais públics coberts per a les persones no vacunades contra la covid-19. L’abonament que permet aquest accés actualment està disponible per a les persones que s’han vacunat, s’han recuperat de la covid-19 o han donat negatiu al virus. 

Segons una proposta presentada divendres pel primer ministre interí Mark Rutte, l’última opció es vol cancel·lar. Els socis del govern de la coalició de quatre partits de Rutte van expressar la seva preocupació perquè aquesta decisió provoqui una divisió social.

L’Institut Nacional de Salut (RIVM) va informar dimarts d’un augment del 44% d’infectats respecte a la setmana anterior. Entre les mesures vigents des de dissabte es troben el tancament anticipat de supermercats, bars i restaurants, distanciament social, restriccions als esdeveniments esportius i es recomana el teletreball.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search