In Actualitat, Notícies, Societat

Dilluns va haver-hi una explosió a l’exterior d’un hospital de Liverpool, fet que la policia ha declarat un “accident terrorista”. Els detectius han detingut quatre persones per l’explosió, que va matar un passatger dins d’un taxi.

La policia creu que el difunt passatge va introduir l’artefacte explosiu al vehicle, que va explotar quan el taxi arribava a l’exterior de la recepció de l’Hospital de Dones de Liverpool.

La ministra de l’Interior, Priti Patel, ha decidit elevar el nivell d’amenaça terrorista a causa dels incidents ocorreguts en l’últim mes. Recordem que fa exactament quatre setmanes el diputat conservador, Sir David Amess, va morir apunyalat a la cirurgia de la seva circumscripció a Essex. Aquell atac també va ser declarat accident terrorista.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search