In Actualitat, Àustria, Coronavirus, Notícies, Societat

El govern austríac ha obligat aquest dilluns als no vacunats de Covid a confinar-se a casa. El canceller Alexander Schallenberg ha confirmat la mesura, amb l’objectiu de frenar els contagis, que s’han disparat esgarrifosament: “La situació és seriosa. La quarta onada ens afecta plenament. Això és degut a la variant delta, però també a la baixa taxa de vacunació”, ha dit el canceller federal.

Està previst que el confinament s’allargui fins al 24 de novembre i, com a conseqüència, aquest cap de setmana hi ha hagut cues als punts de vacunació.

Els no vacunats tenen prohibit anar a botigues no essencials: restaurants, bars, gimnasos, esdeveniments culturals i esportius, entre d’altres. Els menors de 12 anys queden exclosos i les escoles funcionaran amb normalitat.

La policia controlarà que es compleixin les mesures i les multes arriben als 500 euros per als particulars i 3.600 euros per als establiments.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search