In Austràlia, Internacional

El país ha patit un dels tancaments de fronteres més estrictes del món contra la COVID-19. Des d’aquest dilluns es permet l’entrada i sortida del país als seus ciutadans i residents vacunats contra el virus, cosa que permet la tornada de molts australians que es van quedar fora del seu país.

La reobertura parcial ha començat a Sídney, capital de Nova Gal·les del Sud, i a Melbourne, capital de Victoria. La resta de jurisdiccions del país hauran d’esperar.

A aquestes dues ciutats, que aglutinen el 40% dels habitants del país, s’ha permès la reobertura perquè l’índex de vacunats amb pauta completa ja ha arribat al 80%. Pel que fa a la resta del país, les autoritats sanitàries han confirmat que ja s’ha assolit l’objectiu del 70% de vacunats majors de 16 anys amb pauta completa.

Ara també està preparat per fer-ho la part sud del país.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search