In Actualitat, Coronavirus, Dinamarca, Notícies, Societat

El govern de Dinamarca va proposar dilluns restablir l’ús obligatori del “corona pass” digital en bars i restaurants coberts, ja que el país entra en una tercera onada de la COVID-19.

Dinamarca va ser un dels pocs països que va aixecar gairebé totes les restriccions al setembre després d’haver evitat una tercera onada d’infeccions durant la primavera i l’estiu a causa de les àmplies mesures de bloqueig imposades des de Nadal. Però, el nombre d’infeccions diàries ha augmentat fins als 2.300 en els últims dies.

“Diversos països europeus es troben ara enmig de la seva quarta onada de corona. A Dinamarca ens dirigim a la nostra tercera onada de corona”, va dir el ministre de Salut Magnus Heunicke durant una sessió informativa televisada dilluns.

La mesura presentada pel govern també obligarà a presentar el passi per a les tertúlies de més de 200 persones, com ara cinemes i museus.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search