In Actualitat, Londres

El president del C40 i alcalde de Los Angeles, Eric Garcetti, cedeix el testimoni a l’alcalde de Londres, Sadiq Khan, a la COP26 mentre lliura una nova coalició de més de 1.000 compromisos de governs locals i municipals per limitar l’augment de la temperatura global a 1,5 ℃.

Sadiq Khan ha descrit la seva ambiciosa visió de la xarxa de lideratge climàtic de la ciutat més influent del món, que inclou:

1. Un compromís històric per dirigir dos terços del finançament de C40 al Sud Global.

2. Liderar el desplegament històric de mesures de qualitat de l’aire a tot el món a gairebé 100 ciutats.

3. Finançament global focalitzat per assegurar una transició urbana justa i equitativa.

Com a president, l’alcalde Khan destinarà dos terços del pressupost de C40 per donar suport a l’acció climàtica i els esforços de recuperació ecològica a les ciutats del Sud Global que experimenten els pitjors impactes de la crisi climàtica.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search