In Austràlia, Internacional

Després de seguir milers de pistes i de treballar en equip més de 140 policies i molts voluntaris, aquest dimarts, una pista ha portat la policia fins a una casa a Car-nar-von, a uns 3 km d’on vivia la nena amb la seva familia i a uns 100km d’on va desaparèixer el passat 16 d’octubre.

 Cap a la una de la matinada, quatre agents han entrat a la casa i hi han trobat la petita Cleo Smith en una de les habitacions, tancada amb clau.

Poc després, la policia ha detingut un home de 36 anys, inquilí de la casa, que no té cap vincle amb la família de la Cleo. La policia l’està interrogant i de moment no ha presentat càrrecs contra ell, però diuen que “està col·laborant”. Només han dit que esperen presentar una acusació formal en les pròximes hores.

Aquesta ha estat una de les investigacions més grans i importants de la història recent a Austràlia. Un cas que s’ha comparat amb la desaparició de Madeleine McCaan, però amb un final molt diferent. Per a la policia és un miracle i per al primer ministre, Scott Morrison, “un gran moment d’alegria”, segons ha dit en una piulada a Twitter.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search