In Actualitat, Cultura, Dinamarca, Notícies

El restaurant danès Noma (Copenhaguen), ha estat elegit com el millor de món en una gala celebrada a Anvers (Bèlgica), en la qual s’ha fet pública la llista dels cinquanta millors establiments del 2021, entre ells sis espanyols.

Els danesos són els grans vencedors d’aquesta edició en aconseguir els dos primers premis, coneguts com els Oscars del món gastronòmic, ja que el segon lloc és per al restaurant Geranium, també de Copenhaguen. El Noma va tancar les portes el març del 2017 i les va reobrir a principis de 2018. Un any més tard era número 2 de la llista, convertint-se en cinc ocasions en líder de la gastronomia mundial: ha aconseguit el títol el 2010, 2011, 2012, 2014 i el 2021.

També hi ha hagut una destacada presència llatinoamericana entre els premiats, tres dels quals es troben entre els deu millors establiments del món: el peruà Central, elegit millor restaurant de Sud-amèrica 2021, s’ha fet amb el quart lloc, mentre que Maido (Perú) ha ocupat el setè i Pujol (Mèxic) el novè.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search