In Sabies que, Seccions, Setmanals, Turquia

Moltes persones en moltes ocasions tenen preguntes existencials al llarg de la vida. Qui som? Quin és el nostre propòsit?, o fins i tot On ens trobem? Com a la que s’ha afrontat un home turc del qual parlaré aquesta setmana. 

Beyhan Mutlu, un home de 50 anys es trobava bevent alcohol amb uns amics en un bosc molt a prop de la ciutat İnegöl, al territori de Bursa. En un moment de la nit, i amb clars signes d’embriaguesa, Mutlu va deixar el grup per endinsar-se al bosc i ja no va tornar. Tots ells no van adonar-se de la marxa de l’home i van decidir deixar la festa i tornar a casa.

La sorpresa dels seus amics va ser comprovar que l’home no havia tornat a casa. La seva dona, estranyada, va confirmar la seva desaparició i automàticament van comunicar a les autoritats la situació. De manera immediata es va organitzar una batuda exprés pel bosc per intentar-lo trobar.

Grups de persones i agents de policia van participar en aquest dispositiu al bosc, on es va organitzar la festa, per intentar trobar-lo. Tots ells cridaven el seu nom i en un moment concret, després d’un fort “Beyhan!”, va respondre una persona del grup. “Estic aquí!”. La gran sorpresa de tots va ser que l’home s’havia afegit al grup de rescat per trobar-se a si mateix, sense saber quin era el motiu exacte d’aquella agrupació de persones caminant pel bosc. 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search