In Actualitat, Itàlia, Política

Les divisions del govern italià van augmentar el passat dimarts quan la Lliga va abandonar una reunió del gabinet. El projecte debatut, destinat a reduir els impostos sobre la renda i simplificar el sistema, es va prometre en un principi a finals de juliol com a part del Pla de recuperació i resiliència de Roma, però no s’havia aprovat per les tensions de la coalició.

El principal eix de la controvèrsia és una revisió planificada dels valors immobiliaris, que la Lliga tem que provocarà taxes més altes per als propietaris d’habitatges. “En aquest moment augmentar els impostos per als italians fins i tot amb un sol euro no és una opció”, va dir l’exvicepresident del Consell de Ministres d’Itàlia, Matteo Salvini, en la roda de premsa. Per contra, el president del Consell de Ministres d’Itàlia, Mario Draghi, va assegurar que el govern no tenia intenció d’augmentar els impostos i va subratllar que la reforma es trobava en una fase completament preliminar i que hi hauria moltes més ocasions perquè els ministres i el parlament ho discutissin.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search