In Actualitat, Alemanya, Economia

Aquest agost les comandes industrials alemanyes van caure un 7,7% a causa d’una la demanda més feble de l’estranger després de dos mesos de guanys inusualment forts, segons les xifres publicades per l’Oficina Federal d’Estadística.

La forta caiguda del mes va ser causada en part per comandes anteriors d’avions, vaixells i altres vehicles grans que havien augmentat les comandes un 4,9% al juliol i un 4,6% al juny. Sense aquest efecte distorsionador, les comandes industrials només van caure un 5,1% a l’agost. No obstant això, les comandes industrials generals es van mantenir en un nivell històricament alt i ja estaven un 8,5% per sobre dels nivells anteriors a la crisi del febrer de 2020.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search