In Actualitat, Cultura, França, Notícies, Societat

Jean-Paul Belmondo va decidir dedicar-se al món de la interpretació quan era un adolescent. Anys més tard va protagonitzar pel·lícules taquilleres i va rodar amb els grans del seu temps, com Jean-Luc Godard, François Truffaut, Alain Resnais, Claude Chabrol i Jean-Pierre Melville. Alhora, també va triomfar per ser la figura essencial de la Nouvelle Vague, un moviment cinematogràfic aparegut a França al final dels anys 1950.

L’actriu Sophie Marceau, que havia rodat amb Belmondo, ha fet un discurs en honor al difunt i ha destacat el seu carisma: “Cinquanta anys de carrera i 130 milions d’espectadors et converteixen en un campió de la taquilla … I un professional de l’amor. Recordo quan em vas agafar en els teus braços. I recordo també a Ursula Andress, Jean Seberg, Anna Karina, Catherine Deneuve, Annie Girardot, Emmanuelle Riva … Fins i tot vestit amb sotana, te les emportaves a totes per davant”.

Després d’una àmplia i exitosa trajectòria professional, l’actor finalment ha mort aquest dilluns a casa seva, segons ha informat l’agència de notícies Agence France-Presse.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search