In Actualitat, Cultura, Notícies, Suècia

Després de quasi 40 anys, ABBA anuncia el seu retorn als escenaris. Tot i aquest titular, la seva presència serà digital. I és que el concert previst pel proper 5 de novembre, a Londres, no el faran els cantants físicament si no que s’hi veuran els seus hologrames.

El que sí tindran els seus seguidors, però, serà un nou àlbum. Titulat “Voyage”, inclourà 10 cançons noves i dues d’elles ja han sortit avui.

Anunci esperat

El què per molts era un secret a veus, s’ha fet oficial avui. Ha trascendit a través d’un directe a Youtube i de la mà dels dos representants masculins del quartet, Benny i Björn. Aquest concert virtual, de fet, ja es va rumorejar el 2016, dos anys abans que la formació gravés dues cançons noves que no van publicar-se mai.

Un clàssic dels 70

Durant els anys 70, el grup suec de pop va crear furor. Va aconseguir vendre més de 385 discos abans de separar-se, el 1982. En total, van ser vuit àlbums, 40 senzills dels quals van arribar al número 1. Tot plegat va portar Suècia a ser el tercer país exportador en música, per darrere dels Estats Units i el Regne Unit.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search