In Actualitat, Alemanya, Política

Quatre setmanes abans de les eleccions federals, Scholz, Laschet i Baerbock han tingut un primer intercanvi de visions sobre els temes més transcendentals de la campanya electoral, en els canals televisius de RTL i ntv. 

Els tres candidats a canceller de la CDU / CSU, SPD i Verds, van celebrar diumenge al vespre una discussió contrària sobre qüestions com la política exterior, l’estratègia corona, la lluita contra el canvi climàtic, etc. 

Tot i això, també van tenir alguns punts de vista en comú. Els tres es van manifestar a favor d’evitar restriccions diàries de gran abast a causa del coronavirus. Scholz va dir que ara s’han vacunat tants que es pot i s’ha de dir molt clarament: “No hi haurà cap nou bloqueig”.

Segons una enquesta alemanya publicada a Word Elecs, Scholz va guanyar el debat emportant-se un 36% dels vots.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search