In Actualitat, Escòcia, Londres, Política, Regne Unit, Societat

El govern de Londres podria autoritzar un segon referèndum si el 60% dels residents hi està d’acord. Després de la victòria del “no” a la independència el 2014, és el primer cop que l’executiu britànic concreta què demanarà per garantir el segon sufragi a Escòcia.

El secretari per a Escòcia del govern britànic, Alister Jack, afirma que no és un bon moment: “Em sembla que soc de l’opinió de la majoria de la gent, que és que ara no és el moment d’un referèndum. En vam fer un i vam prendre una decisió; ara mirem endavant i reconstruïm l’economia i la vida de la gent”.

En una enquesta sobre intenció de vot feta a principis d’agost, el 42% dona suport a celebrar un referèndum mentre que el 40% s’hi oposa i un 14% es mostra indiferent.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search