In Actualitat, Economia, Estats Untits, Societat, Unió Europea

Aquest dimarts els Estats Units i la Unió Europea han acordat acabar amb la disputa al voltant dels ajuts econòmics dels fabricants d’aeronaus Airbus i Boeing. Les dues parts han decidit deixar en suspens durant cinc anys els aranzels que s’havien creuat a conseqüència d’aquest conflicte per un valor de 10.300 milions.

L’acord, forjat en el marc de la primera cimera bilateral entre el president Joe Biden, amb el president del Consell Europeu, Charles Michel, i la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, reflecteix l’aposta de Washington per combatre el règim autoritari xinès juntament amb els socis a l’altre costat de l’Atlàntic. Biden ha marcat distància amb l’anterior president dels Estats Units, Donald Trump: “Tinc una visió molt diferent del meu predecessor”.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search