In Actualitat, Coronavirus, Regne Unit, Societat

El Regne Unit torna a modificar la seva desescalada. Malgrat portar la davantera en el programa de vacunació el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, manté la cautela davant la variant índia que s’està propagant ràpidament. El Govern britànic havia posat el 21 de juny com a fita per a finalitzar la desescalada, però allarga un mes les restriccions a causa del nou panorama.

El 90% de casos registrats al Regne Unit són d’aquesta nova variant, que ha reduït l’eficàcia de la vacuna al voltant d’un 33%. Johnson ha demanat aquest dilluns als ciutadans realitzar “una última empenta” per poder obtenir la completa llibertat. Les actuals restriccions es mantenen fins al 19 de juliol amb la possibilitat de revisar la situació en dues setmanes per si es pogués avançar la desescalada.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search