In Actualitat, Espanya, Regne Unit, Societat

Amb la temporada estiuenca a tocar, Espanya ha decidit no exigir cap requisit sanitari ni certificat als turistes procedents de països com ara el Regne Unit però tampoc a aquells que vinguin d’Austràlia, Israel, Xina o Japó. Aquesta decisió pretén convertir la península en un destí atractiu i accessible pels turistes d’arreu del món i així fer revifar un tercer sector que ha hagut d’afrontar una de les èpoques més complicades. 

Altres països com ara Croàcia han optat per obrir també les seves portes al turisme però amb un requisit. En el seu cas demanen als visitants que puguin acreditar que han estat vacunats, que disposen d’una prova que certifica que són negatius o que aportin algun comprovant conforme han superat el virus. 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search