In Actualitat, Brasil, Itàlia, Notícies, Països, Societat

La policia brasilera ha arrestat Rocco Morabito, conegut com “el rei de la cocaïna de Milà”. Es tracta del presumpte cap de la banda criminal ‘Ndrangheta i és un dels fugitius més buscats d’Itàlia des de 1994. De fet, Morabito va ser detingut l’any 2017 a l’Uruguai, però va escapar de la presó dos anys després, mentre esperava l’extradició al seu país.

Els ‘Ndrangheta són la màfia més poderosa d’Itàlia i es creu que controlen el subministrament de grans quantitats de cocaïna que entren a Europa des de Sud-amèrica i altres indrets. A principis d’aquest any, centenars de presumptes membres del grup van passar a judici com a part del judici mafiós més gran que s’ha vist a Itàlia aquestes últimes dècades.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search