In Actualitat, Coronavirus, Notícies, Política, República Txeca

Petr Arenberger ha dimitit després d’assumir el càrrec el passat 7 d’abril. Havia rebut crítiques per suposades irregularitats en les seves declaracions d’impostos. Davant la pressió per aquests i d’altres polèmiques, ha decidit renunciar. És el quart ministre de Salut que ha tingut el país en l’últim any. El seu predecessor va ser acomiadat per la seva gestió de la pandèmia des que va assumir el càrrec a finals d’octubre. L’anterior ministre també havia estat acomiadat després que l’enxampessin en un restaurant que no podia estar obert a causa de les restriccions.

Ara, el primer ministre txec, Andrej Babis, es planteja tornar a nomenar Adam Vojtech, qui ostentava el càrrec quan va esclatar la pandèmia.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search