In Actualitat, Espanya, Europa | Unió Europea, Itàlia, Notícies, Societat

Amb l’arribada del bon temps es preveuen entrades massives de persones al continent procedents de l’Afganistan i de Líbia. En aquest sentit, l’ONU apel·la al lideratge de la Unió Europea per abordar aquesta realitat. En una visita a Brussel·les, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, Filippo Grandi, ha demanat que augmentin els esforços per oferir assistència humanitària a tothom qui ho necessiti.

Unes declaracions que no han agradat gaire a alguns representants com Jérôme Riviere, eurodiputat francès del Grup Identitat i Democràcia, qui considera que Europa té altres problemes per afrontar. 

Tot plegat en plena crisi migratòria a Ceuta i després que, fa uns dies, milers de persones arribessin a l’illa italiana de Lampedusa. Mentrestant, continua pendent d’acord l’última proposta migratòria de la Comissió Europea.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search