In Actualitat, Bèlgica, Coronavirus, Notícies, Societat, Temes d'actualitat

El final de l’estat d’alarma a Espanya ha deixat imatges que han fet la volta a tot el continent. Però no ha estat l’únic país que ho ha viscut. A Bèlgica, també han pogut tornar a sortir al carrer d’una forma diferent, més semblant a la prèvia de la pandèmia.

El primer ministre, Alexander de Croo, ha establert un gran pla de reobertura estiuenca, on es pot anar a restaurants i pubs per fer sopars i beure en espais interiors. Serà a partir del 9 de juny, juntament amb la reobertura de sales d’oci interior amb un públic de fins a 200 persones.

Cafès i restaurants van començar el servei a l’aire lliure el dissabte passat. El primer ministre diu que la següent fase depèn de mantenir els números de cures intensives per sota dels 500 i ampliar la campanya de vacunació.

El nombre de persones en grups bombolla augmentarà de dos a quatre en espais interiors. Al juliol i a l’agost es duran a terme tres etapes més.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search