In Actualitat, Coronavirus, Dinamarca, Notícies, Països, Societat, Temes d'actualitat

Dinamarca té la intenció de començar a produir vacunes contra el coronavirus el 2022. Després de ser un dels països que hagi renunciat al pla estratègic de la Unió Europea, ara ha fet oficial un nou pla personal per crear vacunes pròpies. La primera ministra, Mette Frederiksen, ha estat l’encarregada d’anunciar-ho.

D’aquesta manera el país vol paliar els problemes de subministrament al continent. Per això d’aquí a poques setmanes es farà pública una licitació per tal que empreses privades puguin produir aquestes vacunes al país escandinau. Dinamarca va aturar la vacunació d’AstraZeneca al país i també es va aliar amb Àustria en les negociacions amb Israel, desmarcant-se del bloc comunitari.

Ara fa una passa més enllà.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search