In Indonèsia, Internacional

Sense esperança pel submarí. Les autoritats d’Indonèsia han confirmat l’enfonsament del vehicle (model KRI Nanggala-402), desaparegut dimecres. Estaria a uns 850 metres de profunditat com a conseqüència, segons es pensa, de l’entrada d’aigua dins la nau. Es creu que s’hauria enfonsat en una profunditat d’entre 600 i 700 metres, molt per sobre del seu màxim, que és de 200 metres.

S’han trobat restes d’un torpede, del tub de refrigeració, de tela de resar i de lubricant pel periscopi.

The Guardian mostra, en aquest vídeo, com els tripulants cantaven una cançó de comiat dins el submarí.

Cerca del submarí des de dimecres

Les autoritats del país estan buscant el submarí desaparegut al nord de l’illa de Bali des de dimecres, per mirar de rescatar les 53 persones que hi havia dins.

El submarí KRI Nanggala-402, fabricat a Alemanya l’any 1977, estava fent un simulacre a 700 metres de profunditat. L’únic que se’n sabia era un vessament de petroli que s’havia trobat a la zona. Les operacions de rescat l’estan estat duent a terme més de 400 persones distribuïdes en: 5 vaixells i un helicòpter. Indonèsia va comptar amb el suport d’Austràlia, Singapur i l’Índia.
El problema principal radicava en l’oxigen. La tripulació només en tindria fins dissabte.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search