In Regne Unit, Sabies que, Seccions, Setmanals

Aquesta setmana vull fer servir la meva secció com a altaveu perquè ha passat una cosa molt greu al Regne Unit. 

Han robat a en Darius. El conill més gran del món, segons el seu Guinness World Record del 2010, s’ha robat de la seva granja a Worcestershire.

Fa 129 centímetres de llarg i pesa uns 20 kg i la seva propietaria va denunciar la seva desaparició la setmana passada. La seva propietària, Annette Edwards, ha decidit oferir una recompensa de 1.000 lliures (1.155 €) a Twitter. Va escriure que Darius ara era massa vell per reproduir-se i va suplicar que els lladres el tornessin.

Aquesta setmana l’oferta ha pujat ja a 2000 lliures. 

La policia ha dit que l’animal va ser robat al del jardí del recinte de la seva propietària diumenge passat a la nit. Els investigadors del poble de Stoulton, al centre d’Anglaterra, esperen pistes.

 

Edwards, la propietària, cria conills de rècord.

La sona de 68 anys té 7 altre conills. Després de retirar-se com a  model el 2004, va començar a criar gossos i conills.

Mentre el seu guardonat conill és encara en parer desconegut, Edwards pot trobar comfort en els seus altres conillets guardonats. Com la Daisy May.

La descendència de Darius també ha entrar al llibre Guinness World Records, per tenir la cua més llarga del món. Fins i tot podria superar al seu pare: 

“És una noia molt gran, d’uns 3 peus i 8 polzades de llarg, i pesa dues pedres i mitja. En realitat, és més gran que el nostre gos, un Cavalier King Charles”.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search