In Coronavirus, Dinamarca, Notícies, Política, Societat, Temes d'actualitat

A Dinamarca no se subministrarà més vacunes d’AstraZeneca contra la cpvid-19. Així ho ha decidit el govern i ho ha anunciat el director de l’Agència Nacional de Salut, Søren Brostrøm.

El país nòrdic havia suspès el procés de vacunació amb aquest vaccí durant unes setmanes i, finalment, no el reprendrà. Els casos de trombosi que han patit alguns ciutadans danesos han estat el motiu per no tornar a fer-lo servir. Segons la Direcció General de Sanitat, la connexió és més que probable i, veient la gran quantitat de vacunes que té el mercat, han decidit optar per altres.

D’acord amb l’Agència Europea del Medicament

No obstant això, les autoritats del país han expressat el seu acord amb l’Agència Europea del Medicament, que va assegurar que la vacuna era i és segura. Però també han deixat clar que cada país decideix per ell mateix quines vol utilitzar per a la seva població.

Dinamarca havia comprat 2,4 milions de dosis d’AstraZeneca. Ara, sense aquesta vacuna, s’endarrerirà el procés d’immunització al país, que estava previst per finals de juliol.

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search