In Actualitat, Coronavirus, Europa | Unió Europea, Notícies, Societat, Temes d'actualitat

Després que el cap de l’estratègia de vacunació, Marco Cavaleri, ho filtrés des de la pròpia companyia, l’Agència Europea del Medicament (EMA) ha parlat. Ha conclòs que podrien existir vincles entre la vacuna d’AstraZeneca i les trombosis que haurien patit algunes persones que haurien rebut una dosi d’aquesta vacuna. De la mateixa manera, l’EMA ha assegurat que es tracta de casos “molt estranys” i que el risc de prendre’s el vaccí segueix sent molt baix.

El Regne Unit, un percentatge molt baix

El Regne Unit ha estat el país que ha vacunat a més persones amb AstraZeneca. Allà, dels 18,1 milions de persones vacunades, tan sols s’han detectat 30 persones amb problemes i 7 que han mort.

Per la seva part, Cavalieri explicava al diari “Il Messagero”, que “hi ha més casos de trombosi cerebral amb dèficit de plaquetes entre les joves del que esperàvem”. També s’han detectat casos a persones compreses entre els 50 i els 60 anys.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search