In Actualitat, Itàlia, Notícies, Política, Rússia

Un oficial de l’armada italiana és enxampat in fraganti mentre feia l’entrega d’uns documents a un oficial militar rus. En aquests moments, està arrestat mentre s’investiga si ell i els seus acompanyants han comès algun delicte relacionat amb l’espionatge i la seguretat de l’Estat.

El ministeri d’Afers Exteriors italià ha convocat l’ambaixador rus per demanar explicacions. També ha expulsat els dos oficials russos que havien de rebre la documentació del país. Després de l’incident el ministre d’Exteriors Luigi di Maio ha assegurat que demanarà explicacions a Rússia. Des del Kremlin s’ha emès un comunicat on s’explica que esperen que “la naturalesa positiva i constructiva de les relacions rus-italianes continuï” tot i que previsiblement hi haurà una resposta l’expulsió dels dos diplomàtics russos del país transalpí. 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search