In Rússia, Sabies que, Seccions, Setmanals

Tots segur que coneixem algú que va per feina. I quan dic anar per feina, em refereixo a tenir fills. 

 

Per a molts, el confinament ha comportat una espècie de baby boom, que ha suposat la primera experiència com a pares. Però no per la protagonista del sabies que? d’aquesta setmana, la Christina Ozturk, una noia russa que amb només 23 anys ha incorporat al seu onzè nadó a les seves files recentment. Ja té un equip de futbol sencer.

 

No obstant això, només la seva filla gran Vika, de sis anys, ha estat concebuda de manera natural. La resta de nens han nascut en ventres de lloguer mitjançant gestació subrogada. I em direu, però perquè? doncs ella assegura que vol superar els 100 fills per tenir la família més gran de món. 

Un projecte ambiciós de vida que va començar quan sent mare soltera va conèixer a l’empresari turc Galip Ozturk de 56, en unes vacances a la ciutat costanera de Batumi, Geòrgia. Tot i la important diferència d’edat, van decidir emprendre una vida junts amb la idea de tenir una gran família i resulta que ja eren al lloc idoni. Geòrgia és un país que permet lliurement utilitzar el servei de mare/ventre de lloguer, cadascuna de les quals costa al voltant de 8.000 euros.

 

Amb això dit, podreu veure que els diners no són un problema ja que estan disposats a invertir fins a 9 milions d’euros per aconseguir l’objectiu de seguir engrandint la família fins on sigui possible. Christina va comentar que li agradaria arribar amb la família al complet, és a dir als 100, quan tingui 30 anys, així que hauria de tenir (o adquirir, millor dit) més de 10 fills a l’any. Una pràctica que desperta una gran controvèrsia moral.

“No sé quants fills acabarem tenint, però ens plantegem aturar-nos”, assegura en una de les seves últimes publicacions a les xarxes socials. Estarem atents a com va evolucionant aquesta peculiar família.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search