In Actualitat, Escòcia, Esports, França, Notícies

La darrera jornada del torneig de rugbi es va disputar aquest cap de setmana passat, però encara sense guanyador definitiu pel partit ajornat entre França i Escòcia, que es disputarà aquest divendres a les 9 del vespre. La 5a jornada tanca així amb una esperada derrota d’Itàlia enfront d’Escòcia per 52 – 10 (que tanca la competició sense guanyar cap partit), una victòria d’Irlanda contra Anglaterra, la campiona de l’edició anterior, per 32 – 18, i el gran partit de la jornada: França Gal·les. Amb una gran remuntada als últims minuts per una acció que va culminar Dulin, els del Gall van aconseguir vèncer a Gal·les i la seva imbatibilitat a la competició: fins al moment no havien perdut cap partit. Així doncs, el França-Escòcia d’aquest divendres serà determinant per conèixer qui serà el guanyador d’enguany. 

Imatge: AP

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search