In Actualitat, Espanya, Notícies, Política

Els mitjans de comunicació europeus tornen a mirar cap a Catalunya després de la detenció del raper lleidatà, per l’acumulació de condemnes, entre elles la d’enaltiment al terrorisme i injuries a la monarquia espanyola. 

Un cas com el de l’artista, condemnat pel contingut de les seves cançons i tuits, seria improbable o, fins i tot, excepcional en alguns països del nostre entorn. No n’hi ha gaires precedents a Alemanya ni al Regne Unit, a diferència que a França que va desaparèixer el delicte d’ofensa al cap de l’Estat.

Mitjans com ara l’agència Reuters, AFP o diaris com el britànic The Guardian o les televisions BBC o Sky News, han fet ressò sobre la seva condemna. 

El diari italià La Reppublica també mencionava a la seva secció de notícies internacionals la detenció del raper o la cadena Al Jazeera destacava al titular que es tracta d’un “cas sobre la llibertat d’expressió”.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search