In Actualitat, Cultura, Notícies, Països, Suïssa

La ciutat suïssa de Lausana ha presentat aquest dimarts un projecte per crear un club de jazz i un centre dedicat a la creació i difusió de música. Aquesta iniciativa tindria lloc al disctricte de Flon i obriria les seves portes la tardor del 2022.

Aquest centre, de 1.500m2, tindrà una sala de concerts amb capacitat per a 300 persones. A més a més, estarà ubicada a prop de 30 estudis musicals on s’assaja i s’enregistra i també al costat d’oficines dedicades a la indústria musical. D’aquesta manera, es crearà tot un engranatge musical en un sol districte.

“El nostre objectiu és crear un veritable centre d’expertesa, un espai cultural únic per a reunions i intercanvis entre l’escena musical i el públic” Grégoire Junod, síndic de Lausana. 

“Aquest model de sinergia permetrà promoure el jazz contemporani en les seves formes més diverses i proporcionar suport directe al desenvolupament de l’escena de Lausana”, Michael Kinzer, cap del departament de Cultura.

El local es situarà entre els números 19 et 21 de la rue de Genève, en un segon soterrani, on s’hi farà també un bar, previst com a “celler de jazz”. Allà hi tocaran tan artistes suïssos com d’internacionals.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search