In Regne Unit, Sabies que, Seccions, Setmanals

La Reina Isabel II, torna a buscar Community Manager, és a dir una persona encarregada de les seves xarxes socials. Per treballar a la Casa Reial britànica. No és la primera vegada que la Reina d’Anglaterra publica una oferta de treball similar, ja que ja va buscar un el 2019.

 

Es busca treballador amb experiència laboral. Es requereix que sigui algú organitzat i que tingui una alta capacitat de comunicació, que sàpiga treballar en equip, que tingui molta iniciativa, creatiu, i sigui capaç d’abastar molts desafiaments. Així és l’oferta de treball.

Aquest nou lloc de treball, és dels més importants per al Buckingham Palace, per això han publicat l’oferta a la pàgina web de Royal Household. El salari a rebre per treballar a palau de Community Manager seria de 30.500 euros a l’any, més beneficis.

 

A més, “coordinarà notícies, farà anàlisi per revisar l’impacte de les publicacions i presentarà idees”. Altres funcions són gestionar les xarxes socials de la casa, participar en esdeveniments puntuals i en reunions informatives nivell intern i crear contingut audiovisual. També haurà de mantenir als 1.200 empleats actualitzats.

Només acceptarà candidatures que tinguin un títol i que tinguin grans habilitats de redacció.

 

En definitiva, una oportunitat laboral que permetrà viure de ben a prop tot el que faci la reina d’Anglaterra en el seu dia a dia.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search