In Actualitat, Notícies, Política, Societat, Suïssa

L’opositor rus Aleksei Navalni ha estat sentenciat a passar 3 anys i mig a la presó pel cas Yves Rocher. N’haurà de complir dos i mig perquè ja va estar un sota arrest domiciliari. L’opositor rus va ser detingut només arribar a Rússia després d’haver estat a Alemanya per l’enverinament que va patir el passat mes d’agost que gairebé el mata. Ell n’ha acusat als serveis secrets russos i ha cridat als seus seguidors a protestar i a no rendir-se.

Les protestes del passats 23 i 31 de gener van moure a milers de persones a tot el país, a pesar de les fredes temperatures d’algunes regions i de la violència policial, que va en augment. A les darreres es van documentar l’ús de violència, de pistoles tàser elèctriques i també es va detenir a alguns periodistes.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search