In Actualitat, Coronavirus, Dinamarca, Finlàndia, Notícies, Països, Política, Societat, Temes d'actualitat

Els finlandesos i els danesos reben la vacuna amb els braços oberts. Així ho assegura un estudi fet a  32 països. Els ciutadans d’aquests dos països estan més disposats a obtenir la vacuna contra el coronavirus que altres europeus. A Dinamarca, el 87 per cent dels enquestats segurament o possiblement es prendria la vacuna, seguit de Finlàndia, on la quota era del 81 per cent. 

Per exemple, en comparació, a Itàlia és el 70% els que voldrien prendre’s la vacuna, mentre que a Alemanya és el 65%, a França només el 44% i a Sèrbia tan sols el 38%. L’enquesta va ser coordinada per la xarxa mundial d’investigació de mercats (WIN) amb seu a Milà. 

 

Finlàndia i Dinamarca també són qui aproven amb més nota la gestió dels seus governs

Segurament la vacuna es rep millor gràcies a la gestió de govern dels dos països. L’enquesta també va preguntar fins a quin punt estaven satisfets de com havien treballat els seus propis governs per controlar la pandèmia. Els danesos l’aproven en un 77% i els finlandesos, en un 75%. Els espanyols suspenen el seu govern, acceptant-lo només en un 26% i els polonesos, en un 15%.

Fora de les fronteres continentals, i en contrast, el 100% dels vietnamites aproven la gestió del seu govern, després que el país hagi registrat tan sols 35 morts per Covid-19. A la Xina, l’índex d’aprovació és del 99%.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search