In Actualitat, Alemanya, Notícies, Països, Política

La Cancellera Alemanya, qui no es caracteritza per haver tingut una bona relació amb Donald Trump, veu problemàtica la suspensió permanent del compte de Twitter de l’encara president dels Estats Units. Ha declarat que “el dret a la llibertat d’opinió és d’importància fonamental i ha expressat la seva preocupació pel fet que una xarxa social pugui decidir unilateralment deixar algú sense veu”. En canvi, sí que considerava adequada la decisió de Twitter d’afegir notes als tuits on Trump feia afirmacions qüestionables. Aquestes eren les paraules d’Steffen Seibert, portaveu d’Angela Merkel.

Twitter ha suspès, aquests últims dies, més de 70.000 comptes relacionats amb el moviment conspiracionista QAnon, que dona suport a Trump. La decisió de Twitter de suspendre al president va ser seguida per Facebook, fet que dilluns va fer baixar el valor a borsa d’aquestes dues grans xarxes socials.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search