In Actualitat, Cultura, França, Notícies, Països

Pierre Cardin, el dissenyador de moda, ha mort aquest dimarts a l’edat de 98 anys, segons acaba d’informar la familia a l’agència de noticies AFP. Cardin es trobava a l’Hospital Americà de Neuilly, a l’oest de París.

Cardin havia marcat un abans i després i va ser pioner de la roba prêt-à-porter, una idea revolucionària que va canviar la concepció de la moda i la va fer més accesible a tothom.

Nascut a Itàlia (San Biagio di Callalta, 1922), va arribar de molt petit a França, el seu país d’adopció. Gràcies a Dior va entrar a formar part al món de la moda. Ràpidament, però, va mostrar la seva visió i va començar a generar la seva propia marca.

El món de la moda perd un artista del disseny.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search